Engelen og Sammen til Toronto

engelen
Maria Bonnevie i Engelen

Margreth Olins Engelen og Matias Armand Jordals Sammen skal vises under Toronto International Film Festival i Canada. Filmfestivalen pågår fra 10. – 19. september, og regnes blant verdens viktigste filmfestivaler.

Engelen får altså sin verdenspremiere i Toronto, rett før den norske premieren 2. oktober. – Jeg gleder meg veldig til å få vise Engelen for et internasjonalt publikum. Det er optimalt at filmen får verdenspremiere på en stor filmfestival som Toronto. Det blir en god start på høsten, sier Margreth Olin. Hun reiser etter planen til festivalen sammen med produsent Thomas Robsahm i Speranza Film og hovedrolleinnehaver Maria Bonnevie. Filmen skal vises i festivalens Discovery-seksjon.

Sammen er også tatt ut til Discovery, og visningen i Toronto blir internasjonal premiere. -Vi hadde håpet at Sammen skulle få gjennomslag på internasjonale festivaler, og er derfor veldig fornøyde med at Toronto ønsker å vise filmen. For oss betyr det mye å få den vist internasjonalt på en stor festival som denne. Etter planen reiser jeg og regissør Matias Armand Jordal til festivalen, sier produsent Tom Rysstad i Mirmar Film Production.

Fra før av er Max Manus tatt ut til festivalen – Montages gleder seg stort over solid norsk tilstedeværelse!