Er The Hangover sommerens kinohit?

Tilbake i april skrev vi om traileren til komedien The Hangover, og jeg spurte: «Er bare meg som får fryktelig lyst til å se denne filmen på kino med et publikum i rett humør?» Det er noe tiltrekkende med filmens konsept, og det er befriende at ingen altfor kjente filmstjerner leder an. Filmen har premiere i USA førstkommende fredag, og nå hauses den opp som sommerens store overraskelse. L.A. Times skriver i en artikkel om filmens antatte suksess: «»The Hangover» [is already] generating such positive reactions that Warner Bros. is developing a sequel, a strong vote of confidence for a movie with no big stars, no comic book tie-in and no obvious franchise traits.»

Artikkelen bærer dog litt preg av å være studiovennlig, med sitater som dette: «»Everyone who sees the movie loves it,» says Sue Kroll, the studio’s president of worldwide marketing. «It always ends up with people laughing hysterically and everyone wants to go back and immediately see it again.»» Samtidig så er traileren til komedie å være en eneste lang nytelse, og hver sommer bør ha minst én overfladisk Hollywood-komedie man kan le godt og lenge av. Kanskje er The Hangover årets utgave? Norsk kinopremiere 19. juni. 

[Les forøvrig også gjerne to relaterte saker i NYTimes: Intervju med regissør Todd Phillips og portrettsak om skuespiller Zach Galifianakis.]

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Julie sier:

  Er det bare meg som får litt flashback til Very bad things når jeg ser traileren. Mener bestemt at badet på hotellet er særdeles likt.

 2. Lasse sier:

  Jeg kan bekrefte at «The Hangover» er sommerens kinohit! Jeg så filmen i New York i går. Som du skriver, «It always ends up with people laughing hysterically and everyone wants to go back and immediately see it again.»

  Det var akkurat det som skjedde. Salen var fullsatt og det tok ikke lang tid før alle lo hysterisk. Og det gang på gang!

  Selv kan jeg ikke huske sist jeg hadde det så moro i en kinosal og jeg skal helt sikkert se den igjen – på kino!

  En film du må se når den kommer på norske kinoer 19. juni.

 3. Øystein sier:

  Jeg har og sett filmen! Så den på førpremiere mandag! Jeg viste filmen hadde bra score på IMDB men hadde ikke sånne KJEMPE forventninger uansett. Ble fullstendig tatt på senga av filmen. Helt 100% GENIAL. Finnes nesten ikke et sekund i filmen som er kjedelig. Humoren er ikke som «teen» komedier som jeg hadde forventet. Du ler og du ler. Skuespillerprestasjonene er fantastiske sammen med et fantastisk manus!

  PS! Ikke gå fra kinoen før du har sett rulleteksten! Det kommer masse morsomme bilder her! Jeg klarer rett og slett ikke la være og gå å tenke på filmen nesten hver dag. Det er ikke ofte en komedie klarer det!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>