Enda lengre Watchmen

Trass i at Watchmen bare spilte inn 182 millioner dollar verden over, har Warner Bros valgt å la Zack Snyder slippe en 25 minutter lengre director’s cut av filmen på utvalgte kinoer i Statene i juli. Versjonen skal være utvidet med hovedsakelig dialog og karakterbasert materiale. Med et budsjett på 150 millioner, og et pr-budsjett på ihvertfall halvparten attpå, er det liten tvil om at Snyders film er årets sålangt største flopp. Merkelig da at WB i det hele tatt gidder å lage nye 35mm-kopier av filmen!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Even G. Benestad sier:

    Jeg så Watchmen directors cut i går på Blu-Ray og det er langt mer enn bare dialoger som er utvidet. Historien er trolig mer forståelig for de som ikke har et forhold til tegneserien og den er på alle måter langt bedre enn kinoversjonen, som jeg for øvrig også er en stor fan av.

    At filmen ikke gjorde det veldig bra på kino gjør det ikke til en flopp og trolig vil selskapet hente inn penger over tid. Dette er ikke et prosjekt som synker i jorden…

    Konseptet er alt for kjent til det og det vil alltid være flotte nerder som vil jakte på disse filmene og ikke minst serien!

    Det kan også nevnes at det ikke stopper der, for om få måneder kommer the ultimate edition hvor Tales of the Black Freighter er klippet inn på samme måte som i tegneserien.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>