Videodrome-remake på vei

David Cronenbergs kultklassiker og filmen som blåste en ti år gammel gutt over ende (altså meg), Videodrome, er på vei inn i Hollywoods velsmurte remake-støperi. Det er forfatteren som gjorde japanske Ringu til amerikanske The Ring, Ehren Kruger, som i disse dager skriver om historien for produsent Daniel Bobker (The Brothers Grimm og The Skeleton Key). La meg sitere Variety:

The new picture will modernize the concept, infuse it with the possibilities of nano-technology and blow it up into a large-scale sci-fi action thriller.

Fremfor å skrive mer om mine tanker om nyinnspillingen, vil jeg heller benytte anledningen til å anbefale originalversjonen fra 1983 med en strålende James Woods i en herlig sci-fi/mystery/horror-film forut for sin tid, med en himmelsk surrealistisk stemning og udelikate effekter i beste Cronenberg-ånd, slik vi kjenner ham fra 80-tallet.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Svein Inge Sæther sier:

    Fremfor å skrive mer om mine tanker om nyinnspillingen, vil jeg heller benytte anledningen til å oppsøke produsenten og infuse him with the possibilities of nano-technology and blow him up.

  2. Tror jeg foretrekker det «old flesh» i de fleste tilfeller.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>