The Tarantino Mixtape

Uma Thurman i Pulp Fiction

Spenn setebeltet. Ikke før vi har rukket å sette i gang en opphetet debatt her på Montages om Quentin Tarantinos status – er han en overvurdert filmskaper? – så dukker det opp et perfekt visuelt argument for QTs enestående cool. Denne siden heter ikke Montages for ingenting, så hver er vel bedre enn å kunne presentere en montasjevideo som ganske enkelt er en mixtape (i ordets rette forstand) av Tarantino-filmografiens aller beste øyeblikk.

I går lanserte Eclectic Method, en trio av videoremix-artister, sitt ferskeste verk på Vimeo; The Tarantino Mixtape. Videoen er altså ganske enkelt (og ganske briljant) en gjennomkomponert hyllestmix for Tarantino, og den fikk meg umiddelbart til å drømme meg tilbake til hver eneste av filmene. Vær på vakt for ekstremt mange spoilere dersom du ikke har sett alle QTs filmer. Ellers: Skru opp lyden, fest blikket og kos deg…

Noen som med hånden på hjertet kan si at de ikke gleder seg litt til Inglourious Basterds?