Mer om Richard Kellys The Box

Richard Kelly ble øyeblikkelig en av mine favorittregissører med Donnie Darko, men forsvant like fort da jeg hadde snorket meg gjennom hans egotripp av et søpleverk Southland Tales. Allikevel er det ikke til å komme fra at dette er mannen som stod bak en av 00-tallets virkelige kultfilmer (til forskjell fra andre liksom-kultfilmer). Dermed er det bare å krysse fingrene for at hans neste film; The Box, er like fascinerende, engasjerende og hypnotiserende som hans debutverk.

The Playlist er et av Montages-skribentenes favorittnettsteder, og de har i dag masse nytt å melde fra hans neste film. Ikke bare har de detaljer om filmens musikk, de kan også fortelle at Kelly nettopp har ferdigstilt arbeidet på filmens 300+ spesialeffekter. Overraskende for alle oss som har fulgt produksjonen, for som de oppsummerer plottet: A suburban couple receives a mysterious box from a stranger that when initiated will prize them a million dollars with the adverse effect of killing another human being unknown to them.

Hvor hører effektene hjemme?