Crispin Glover til Oslo

Den amerikanske skuespilleren og multikunstneren Crispin Glover (ja, George McFly himself) skulle egentlig kommet til Cinemateket i fjor høst, men måtte avlyse på grunn av sin rolle i Tim Burtons filmatisering av Alice in Wonderland. Vel, Cinemateket i Oslo forsøker igjen og inviterer til et møte med den høyst originale amerikanske filmkunstneren onsdag 15. april.

Glover har han spilt i en en rekke filmer av mer alternativ karakter, men har parallelt også bygget karriere som høyst original kunstner. Mest berømt fra sistevnte er Crispin Glover’s Big Slide Show; en performance basert på hans egne bokutgivelser, og filmen It is fine. Everything is fine! Denne filmen er overhodet ikke tilgjengelig noe annet sted – Glover reiser personlig rundt med filmkopien og tillater ingen andre visninger. Med andre ord kan det kanskje være en idé å ta turen til Oslos bortgjemte cinematek?

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Morten Skjærvold sier:

    Blir litt forvirret av denne mannen, og er redd «Big Slide Show» forvirrer ting ytterligere. Lurer også på hvor mye av seg selv han la i George McFly. Tør jeg spørre han tro;-)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>