Woody Allens Amazon-serie er under innspilling – flere skuespillere observert på settet

For et års tid siden kom nyheten om at Woody Allen skulle lage en seks episoder lang serie for Amazon. The Playlist rapporterer nå at en rekke skuespillere er observert under innspillingen, som foregår i New York.

Fra før av er det kjent at både Miley Cyrus og Elaine May vil figurere i serien, og innspillingen er allerede igang. I den forbindelse har flere skuespillere blitt observert på settet – blant andre Becky Ann Baker, Lewis Black, Margaret Ladd, Joy Behar, Rebecca Schull, David Harbour, Christine Ebersole, Michael Rapaport, John Magaro og Rachel Brosnahan.

Detaljer om fortellingen ser det imidlertid ut som vi må vente lenger på, men ifølge Page Six, som visstnok har kastet et blikk på manuskriptet, ser det ut til at Allens prosjekt ligner en slags selvparodi. Scenen de har merket seg er en samtale mellom en barberer og en forfatter som skal skrive for TV:

«It’s degrading, isn’t it?» the barber says. «An artist like you, to have to snap to and take orders on how to write from a group of guys in gray suits who don’t know anything, but hold the power to the purse strings.»

Novelist: «It’s very lucrative . . . The money makes my retirement secure. I’m not getting any younger.»

Allen har tidligere uttalt at han i utgangspunktet ikke hadde noen anelse om hva en strømmetjeneste var for noe, men at Amazon tilbød ham mye penger for serien.

Serien står fremdeles uten tittel, men forventes å bli lansert i løpet av 2017.