Wachowski-søsknene setter universet på spill i ny trailer til Jupiter Ascending

Duoen som gav oss The Matrix er tilbake med enda en film som setter hele universet på spill. Etter skuffelser som Speed Racer og Cloud Atlas, blir vi introdusert for enda et science fiction-univers i den nye traileren til Wachowski-søsknenes Jupiter Ascending

I rollene finner vi blant andre Mila Kunis, Channing Tatum, Douglas Booth og Sean Bean. Filmen er et fremtidseventyr som handler om Jupiter Jones (Kunis), en vaskedame som viser seg å være den neste i linjen av dronninger som hersker over universet – hvorpå den nåværende dronningen ønsker å ta livet av henne. Heldigvis møter hun dusørjegeren Caine (Tatum), og sammen setter de ut på en ferd for å erstatte dronningen og oppfylle Jupiters skjebne.

Traileren bærer bud om en mer spektakulær og stilsikker film enn ujevne Cloud Atlas, selv om noen elementer ser nokså corny og malplasserte ut (glorete blomsterenger med svevende partikler i luften og mennesker som måper av beundring,  lilla dreads, dataspillaktige spesialeffekter). Dette kan minne om en plukk og miks-pose fra nerdekulturens irrganger, men forhåpentligvis er resultatet både godt fortalt og en fryd for øyet. Vi vet jo at Wachowski-søsknene har det i seg!

Jupiter Ascending har norsk premiere 25. juli. Her kan du se traileren:

jupiter-ascending-poster (1) jupiter-ascending-poster