Se traileren til M. Night Shyamalans neste film, Old

Den amerikanske auteuren M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Split) returnerer med et nytt filmmysterium, Old, basert på Pierre Oscar Lévy og Frederik Peeters grafiske roman Sandcastle. Den ferske traileren gir et inntrykk av hva vi har i vente.

Premisset er like enkelt som det er uhyggelig: En familie ferierer ved en tropisk strand og innser at stedet de oppholder seg har uforklarlige egenskaper som gjør at alle eldes raskere enn normalt. Plutselig har de bare timer igjen å leve.

Rollebesetningen består av blant andre Gael García Bernal, Vicky Krieps (Phantom Thread), Thomasin McKenzie (Leave No Trace), Rufus Sewell og Alex Wollf (Hereditary). Filmen er skutt på 35mm og lyktes med å fullføre innspillingen under koronapandemien.

Montages har aldri lagt skjul på en dyp fascinasjon for M. Night Shyamalan (sjekk ut vår massive, engelskspråklige artikkelsamling), og møter alt han gjør med en god porsjon nysgjerrighet. Akkurat nå er han aktuell med den andre sesongen av TV-serien Servant for Apple+, der flere av episodene er regissert av de prisvinnende regissørene Isabella Eklöf (Holiday) Julia Ducournau (Raw) og Lisa Brühlmann (Blue My Mind).

Old-traileren finner du nederst i artikkelen, under frysbildene. Hvis alt går som planlagt, blir det amerikansk kinopremiere 23. juli.

*

*