Hva skjer med Fast & Furious 7 etter Paul Walkers bortgang?

Lørdag ble det kjent at Paul Walker aka Brian O’Conner hadde omkommet i en tragisk bilulykke i Valencia, California. The Fast and the Furious-stjernen, som arbeidet på den syvende filmen i den populære bilfilm-franchisen, var hjemme for å feire Thanksgiving da ulykken inntraff. Nå rapporterer The Hollywood Reporter at Universal vil fullføre Fast & Furious 7, til tross for Walkers bortgang, mens andre kilder hevder at innspillingen er midlertidig kansellert.

Ifølge The Hollywood Reporter holdt regissør James Wan (Saw, The Conjuring) og Universal en konferanse søndag morgen hvor de avklarte skjebnen til Fast & Furious 7 etter den tragiske ulykken. Ingen av partene har gått offentlig ut med avgjørelsen om å fortsette produksjonen, men ifølge The Hollywood Reporter hevder kilder innad i produksjonen at den syvende filmen i den populære bilfilm-franchisen fortsatt vil bli å se på det store lerretet i løpet av 2014.

The Wrap hevder derimot at filmen er utsatt på ubestemt tid, og at avgjørelsen om hva de vil gjøre videre tas etter at de involverte har fått tid til å sørge. I våre ører høres nok dette mest realistisk ut. VG støtter imidlertid informasjonen fra The Hollywood Reporter, men går hakket lengre og hevder at Universal har gått ut med en melding om å fortsette produksjonen og at filmen får premiere i juli neste år.

Innspillingen Fast & Furious 7 var godt igang, så det blir spennende å se hvordan Universal og regissør Wan velger å løse problemene tilknyttet Walkers bortgang. Terry Gilliam opplevde noe lignende da Heath Ledger gikk bort under innspillingen av The Imaginarium of Doctor Parnassus i januar 2008, men fullførte filmen ved å la Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell spille ulike versjoner av Ledgers rolle.

Paul Walkers bortgang er en tragedie, og forhåpentligvis ser Fast & Furious 7 dagens lys, slik at fansen kan få en verdig avskjed med skuespilleren. 

*

Paul Walker 1973 - 2013
Paul Walker, 1973 – 2013