Trailer

Selena Gomez og Ethan Hawke svir gummi i første trailer til Getaway

Fast & Furious-serien og Drive er soleklare bevis på at «bilfilmen» eksisterer i beste velgående. Nå fester Selena Gomez bilbeltet og svir gummi sammen med Ethan Hawke i den første traileren til Getaway.

Gomez, som beviste sitt voksende skuespillertalent i kinoaktuelle Spring Breakers, spiller i Getaway en kriminell tenåring som blir kompanjongen til den pensjonerte raserbilsjåføren Brent (spilt av Hawke). Brent må avlyde ordre fra en mystisk mann som har kidnappet kona hans og truer med å drepe henne om Brent ikke følger ordre. Et konvensjonelt utgangspunkt, som ut ifra traileren å dømme vil utfolde seg i form av en rekke actionfylte bilsekvenser med høyt turtall og store eksplosjoner.

Filmen skulle opprinnelig være en nyinnspilling av Sam Peckinpah og Walter Hills The Getaway (1972), men nykommerne Sean Finegan og Gregg Maxwell Parker valgte i stedet å bygge manuskriptet opp fra bunnen av. Og slik jeg ser det, later det til at de to henter mer inspirasjon fra filmer som Fast and Furious og Taken enn Peckinpah og Hills klassiker.

Getaway får amerikansk kinopremiere 30. august – norsk premieredato er foreløpig ikke annonsert. Se den actionfylte traileren her:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 5 kommentarer

 1. Per Kleiven sier:

  Dette ser helt latterlig ut, ærlig talt. Hvorfor har Ethan Hawke bestemt seg for å bli actionhelt?

  • Truls Foss sier:

   Kunne ikke vært mer enig, men heldigvis blir filmen et selvstendig verk. Se for deg Hawke fylle rolle til Steve McQueen om filmen hadde blitt en nyinnspilling av The Getaway. Det kunne blitt en desto større katastrofe.

 2. Even G. Benestad sier:

  Uffda. Det eneste som virker bra med dette prosjektet er at det ikke er en re-make av The Getaway. Denne traileren vitner nemlig om en skikkelig møkkafilm. Ethan Hawk med en liten «tøff» jente i en «hipp» bil og et «umulig» oppdrag er «foran» dem.

 3. Mats Bjørkøy sier:

  Wow! Så negative dere er da? Jeg mener, av alle håpløse action-prosjekter Hollywood satser på synes jeg ikke denne ser så elendig ut. Bil-action gjort riktig er noe av det kuleste som fins. Jeg er litt der nå, at om det kommer en ny actionfilm som ikke handler om superhelter jubler jeg. Dette ser ut som en «road-movie» med oppdragsbaserte biljakter der de både jakter og blir jaktet på. Historien ser og ut til å ligge i et lettantennelig univers, full av skurker. Jeg mener, om denne filmen får R-rating står jeg først i køa på premieredatoen.

  • Heller mot å være enig med deg, Mats, selv om jeg synes traileren var litt unødvendig masete. Litt mer stemning og rolige øyeblikk innimellom, så hadde klippet gitt meg ordentlig lyst til å se filmen. Nå er jeg litt på gjerdet. Men på ingen måte så negativ som kommentarfeltet for øvrig. Det er for meg litt av det samme som du sier; bilaction med «vanlige» folk er en fin motvekt til alle superheltfilmene.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>