Selena Gomez og Ethan Hawke svir gummi i første trailer til Getaway

Fast & Furious-serien og Drive er soleklare bevis på at «bilfilmen» eksisterer i beste velgående. Nå fester Selena Gomez bilbeltet og svir gummi sammen med Ethan Hawke i den første traileren til Getaway.

Gomez, som beviste sitt voksende skuespillertalent i kinoaktuelle Spring Breakers, spiller i Getaway en kriminell tenåring som blir kompanjongen til den pensjonerte raserbilsjåføren Brent (spilt av Hawke). Brent må avlyde ordre fra en mystisk mann som har kidnappet kona hans og truer med å drepe henne om Brent ikke følger ordre. Et konvensjonelt utgangspunkt, som ut ifra traileren å dømme vil utfolde seg i form av en rekke actionfylte bilsekvenser med høyt turtall og store eksplosjoner.

Filmen skulle opprinnelig være en nyinnspilling av Sam Peckinpah og Walter Hills The Getaway (1972), men nykommerne Sean Finegan og Gregg Maxwell Parker valgte i stedet å bygge manuskriptet opp fra bunnen av. Og slik jeg ser det, later det til at de to henter mer inspirasjon fra filmer som Fast and Furious og Taken enn Peckinpah og Hills klassiker.

Getaway får amerikansk kinopremiere 30. august – norsk premieredato er foreløpig ikke annonsert. Se den actionfylte traileren her: