Her er syv makabre plakater for Lars von Triers seriemorderfilm The House That Jack Built

Lars von Triers selvrefleksive seriemorderfilm The House That Jack Built traff blink hos Montages-redaksjonen da vi så den i Cannes. Selv om Jack & co splittet kritikerne og forårsaket sedvanlig skandale på Croisetten, forblir von Triers nye opus et av årets mest markante og interessante bidrag til filmkunsten. Denne uken vises den på BIFF, og i dag slapp Zentropa en serie bestående av syv makabre teaser-plakater.

Matt Dillon spiller tittelrollen i The House That Jack Built, som har dansk kinopremiere 29. november – og det er i den forbindelse at markedsføringen nå intensiveres.

Rekk opp hånda den som husker en von Trier-film med dårlig promomateriell! Denne blodferske plakatserien er om mulig enda mer original og gjennomført enn den vi husker fra Nymphomaniac («orgasmeplakatene», se her). Motivet er noen høyst ukonvensjonelle «sittestillinger» som leder tankene over på blant annet Eksorsisten (1973) og japansk strekkfilm.

Imens du venter på von Triers nye kinotroll, kan du lytte til vår podkast om filmen (som unngår spoilere etter beste evne).

Det er ennå ikke avklart når The House That Jack Built får ordinær kinopremiere i Norge.