Gaspar Noé står bak nakent coverfoto til Sky Ferreiras debutalbum Night Time, My Time

Det er allerede fire år siden Gaspar Noés forrige spillefilm, det svimlende mesterverket Enter the Void. Argentinas enfant terrible har siden da beskjeftiget seg med en rekke musikkrelaterte prosjekter, som blant annet musikkvideoer for både Nick Cave & The Bad Seeds og Animal Collective.

Hans seneste bragd er et snuskete coverfoto til den skandaleomsuste amerikanske popsangeren Sky Ferreiras debutalbum, «Night Time, My Time».

Det er absolutt ikke overraskende at et samarbeid mellom Noé og Ferreira har resultert i noe som får amerikanske medier til å koke (se coverfoto nederst i teksten). Fotografiet viser den unge popsangeren toppløs og gjennomvåt bak en glassvegg i noe som kan minne om en flisbelagt dusj fra en umoderne gymsal. Det er ikke vanskelig å forstille seg at det noe forstyrrende, men også sårbare motivet kommer fra Noés mørke sinn – i kombinasjon med Ferreiras hig om å sjokkere.

Det virker forøvrig som Pitchfork-yndlingen Ferreira har en liten filmperiode om dagen. Hennes seneste musikkvideo til låta «You’re Not The One» åpner med noe som neppe kan være noe annet enn en homage til Tony Scotts The Hunger.

Sky Ferreiras debutalbum, «Night Time, My Time», slippes i slutten av oktober. Se den Tony Scott-inspirerte musikkvideoen til «You’re Not The One», samt Gaspar Noé samarbeid med Nick Cave & The Bad Seeds og Animal Collective under det omdiskuterte coverfotografiet.

*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*