Fersk plakat til Spectre – blir Miss Bala Bond-pike?

James Bond-filmen Spectre har premiere til høsten, og nå er det klart at meksikanske Stephanie Sigman har fått rollen som Estrella.

Sigman er best kjent for sin hovedrolle i den kritikerroste thrilleren Miss Bala (2011), men spilte også i den norske filmen Pionér (2013). Hittil er det ukjent hva slags funksjon Estrella vil ha i Spectre, men det er ikke utenkelig at karakteren er en klassisk Bond-pike. Rollelisten er allerede fylt til randen av profilerte skuespillere; Sigman stiller seg ved siden av navn som Léa Seydoux og Christoph Waltz, i tillegg til Daniel Craig, Ralph Fiennes og Ben Whishaw.

I går fikk vi servert den første teaser-plakaten til Spectre, som signaliserer en god gammeldags espionage action, på linje med Skyfall. For øvrig er likheten mellom Craigs kostyme på plakaten og Roger Moores bekledning i Live and Let Die (1973) påfallende (se bildene nederst). Neppe en tilfeldighet, selv om SPECTRE-organisasjonen ikke dukker opp i sistnevnte. Spectres premiss lyder som følger:

A cryptic message from Bond’s past sends him on a trail to uncover a sinister organisation. While M battles political forces to keep the secret service alive, Bond peels back the layers of deceit to reveal the terrible truth behind SPECTRE.

Sam Mendes Spectre blir den 24. 007-filmen i rekken. Forventet premiere er 6. november 2015.

spectre

Live and let die