Filmfrelst

Filmfrelst #262: Oscar-tips 2017

Oscar-utdelingen 2017 står i fokus i denne spesialepisoden av Filmfrelst, der vi tradisjonen tro like før showet går gjennom alle de nominerte filmene, og kommer med våre tips til både hvem vi tror vinner, og hvem vi håper vinner.

Blir det storeslem for forhåndsfavoritten La La Land? Vil indieproduksjonen Moonlight overraske i de tyngste kategoriene? Kan Isabelle Huppert (Elle) vinne Oscar foran nesa på Emma Stone? Det er noen av spørsmålene vi diskuterer i denne podkasten, der vi veier de nominertes tyngde i samtlige kategorier, og deler våre spådommer og ønsker for kvelden.

Panelet består av Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Pernille Risbråthe Egebjerg.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Asle Thu sier:

    Det er så kjekt å høre når dere presenterer Oscar-tipsene, og hver gang får dere dårlig tid til slutt. Kanskje dere tror dere bruker mindre tid enn dere gjør? Det er ikke bare det at dere har så mye fornuftig å si om de nominerte, men i tillegg har dere så fine kommentarer at jeg ler godt flere ganger. Derfor håper jeg dere bruker den tiden som trengs så dere kan snakke skikkelig om de prisene som betyr mye for dere.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>