Filmfrelst #215: Oscar-tips 2016, del 3

Oscar 2016: I denne tradisjonsrike Oscar-podkasten deler vi våre aller siste tips i forkant av utdelingen, som går av stabelen natt til mandag. Hvem vinner hva? Vi kommer med forslag til de vi tror og håper vinner Oscar i alle de viktigste kategoriene.

Denne vinteren har vi på Filmfrelst gjennomført en liten serie Oscar-episoder, der vi i del 1 diskuterte statusen på Oscar-racet i kjølvannet av Golden Globe-nominasjonene, og i del 2 tok vi Oscar-nominasjonene i nærmere øyesyn, etter at de ble offentliggjort i midten av januar. Her i del 3 snakker vi altså om våre endelige tips til hvem som tar hjem årets Oscar-statuetter.

Vårt faste Oscar-panel, Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen, er på plass – med Pernille Risbråthe Egebjerg ombord som gjest.

Vi ønsker alle våre lyttere en fin Oscar-helg! Her er episoden: