Filmfrelst #200: Jubileum! (Og en filmlek)

I denne spesialepisoden av Filmfrelstnr. 200! – feirer vi vårt jubileum, og en bursdag betyr lek og moro. Vi fører en mer eksperimentell form på samtalen enn vanlig, samtidig som vi reflekterer over Filmfrelsts snart syv leveår.

Det er stor stas for oss som står bak Filmfrelst at denne podkasten nå «fyller år» med 200 episoder, og vi er glade for at vår omfangsrike lytterkrets har fulgt Filmfrelst så tett alle disse årene. I denne episoden inviterer vi lytterne til å feire sammen med oss. I tillegg til et tilbakeblikk på disse syv årene med podkast-innspillinger som vi har bak oss, samles panelet rundt en slags filmlek – der vi utfordrer hverandre som best vi kan… i 200 sekunder av gangen.

En slags antitese til Filmfrelst sedvanlige more is more-tilnærming? Kanskje, men vi syntes dette var en god anledning til å eksperimentere litt med formen vår. Så i den grad det er mulig: vi snakker om en rekke filmer, men kun i 200 sekunder av gangen.

Jubilantene (og panelet) i denne episoden er vår faste stab: Thor Joachim Haga, Sveinung Wålengen, Lars Ole Kristiansen, Karsten Meinich og Martin Sivertsen. God lytting!