Filmfrelst

Filmfrelst #178: Kosmorama-oppsummering og festivalfavoritten Corn Island

Kosmorama 2015: I denne episoden av Filmfrelst oppsummerer vi årets utgave av Kosmorama, og vier mye plass til den georgiske filmen Corn Island («Simindis kundzuli») – som ble festivalens store overraskelse og snakkis.

Regissør George Ovashvili vant hovedprisen i Karlovy Vary og mottok hederlig omtale av juryen under Film fra Sør for Corn Island, som ble et høydepunkt på Kosmorama for flere i Montages – og mange andre publikummere.

I tillegg til Corn Island, omtaler vi Gregg Arakis White Bird in a Blizzard, og gjør oss noen tanker om festivalens forsterkede fokus på norsk film. Panelet består av Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>