Stacy Martin i Lars von Triers NYMPHOMANIAC

Berlinalen 2014

Filmfrelst #138: Berlinalen 2014, Nymphomaniac (Director’s Cut)

Berlinalen 2014: Er det lengden som teller? Når anledningen kommer til å se den utvidete versjonen Nymphomaniac Vol 1 under årets filmfestival i Berlin, er vi i hvert fall ikke vonde å be.

I denne episoden av Filmfrelst får du høre Lars Ole Kristiansen, Sveinung Wålengen og Truls Foss fra Montages, samt gjest Einar Aarvig fra Filmmagasinet fordøye sine opplevelser av Lars von Triers nyeste film for åpen mikrofon.

Snurr podcast!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Robert Hoven sier:

    Åpningsscenen med Ramstein er vel et hint til Lilja 4 Ever-åpningen? Det gjør at man (jeg hvertfall) hele filmen forventer en finale med en tragisk offerhistorie – som i Lukas sin film – men så ender det bare opp med å smuldre opp i selvpåført personlig tristesse.

    http://www.youtube.com/watch?v=XgM_MO_kPCM

  2. Asle Thu sier:

    At det kommer director’s cut av en film er jo fint, men jeg synes det er merkelig at det lages 2 forskjellige versjoner i starten for jeg trodde det var han som laget filmen som bestemte i samarbeid med produsenten. Men ok, håper i hvert fall det er director’s cut som etter hvert kommer på DVD, og det høres ut som en ok Von trier film som jeg gleder meg til å se.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>