Filmfrelst #104: Den norske filmhøsten 2012 – del 1

Den norske filmhøsten 2012 startet med kinopremieren på eventyrfilmen Kon-Tiki, og fortsatte med noe helt annet: kinodokumentaren Til ungdommen. Videre fikk vi tenåringskomedien Tina & Bettina – The Movie, etterfulgt av to filmer som er mer for samtidsdramaer å regne: Mer eller mindre mann og Som du ser meg.

Alle disse kinofilmene er som vanlig gått nærmere inn på i vår spalte Analysen – alle disse artiklene finnes dere samlet her på ett sted. Men som et tillegg til Analysen har vi denne «sesongen» ønsket å utvide vår dekning av de norske filmene med en mer muntlig og uhøytidelig diskusjon her i podkasten vår, og i denne første runden er det redaktør Karsten og redaksjonssjef Lars Ole som har satt seg ned for å snakke om disse første fem filmene.

Benytt også gjerne kommentarfeltet til å dele deres tanker om disse første fem filmene i den norske filmhøsten! Planen er å følge opp senere i høst med en ny episode av Filmfrelst om neste bunt norske filmer.

Inntil videre, her er del 1 – God lytting!

På forhånd, beklager en smule romklang i dette opptaket.