Polanskis The Ghost ferdigstilles

Mens vi lar tabloidavisene dekke den pikante siden av Roman Polanski-saken, tar vi oss av det filmrelevante. For som vi skrev tidligere i uka, får saken naturligvis også konsekvenser for produksjonen av The Ghost — Polanskis siste film som vi har skrevet flere saker om på Montages tidligere. Mens innspillingen riktignok er fullført, gjenstod fremdeles vitale deler av etterarbeidet da Polanski brått og uventet ble pågrepet i Sveits nylig. Nå er presidenten i filmselskapet Pathé, som distribuerer The Ghost i Frankrike, sitert på at filmen vil bli lansert som planlagt i 2010, uavhengig av regissørens skjebne i møte med domstolene. Hvorvidt Polanski selv ønsker å se filmen bli fullført fra sidelinjen, vites dog ikke. Premieren er etter planen allerede i mars…