Verdenspremiere på The Frost

Den spansk-norske Ibsen-inspirerte samproduksjonen The Frost får verdenspremiere den 18. september på Løvenvold Kino i Ålesund. Spillefilmdebutanten Ferran Audí står for regien. Per dags dato har det ikke lykkes meg å finne ut den nøyaktige premieredatoen. På filmens hjemmesider hevdes det at filmen skal settes opp i løpet av høsten 2009. Mest sannsynlig vil den nok dukke opp på en rekke kinoer rett etter verdenspremieren.

«´The Frost´ er ein international spelefilm basert på teater stykket ´Lille Eyolf´ av Henrik Ibsen. (…) Produksjonen var gjort i Ålesund og i Catalonia, Spania, i samarbeid med den spanske produsenten Alta Realitat. Trond Espen Seim spelar hovudrolla sammen med Aitana Sánchez-Gijón frå Spania. ´The Frost´ er den fyrste internasjonale spelefilmen som kjem frå Møre og Romsdal på 22 år.»

Det er mulig å se trailer og bilder fra filmen her (et stykke ned på siden).