The Imaginarium of Doctor Parnassus-traileren er her!

Det var på høy tid, men nå er den her: traileren til Terry Gilliams nye film, The Imaginarium of Doctor Parnassus, som etter hvert har fått mest oppmerksomhet fordi det er Heath Ledgers aller siste film. Ingen tvil om at det er vemodig å se Ledgers levende ansikt dukke opp – og briljere – i de glimtene vi får se i traileren (vi får også veldig kort se Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell som tolker ulike transformasjoner av Heath Ledgers karakter, da dødsfallet skjedde før innspillingen var avsluttet, og Gilliam fant en snedig måte å løse problemet på med god hjelp av eventyruniverset).

Men mest av alt er dette et imponerene filmatisk skue i Terry Gilliams kreativt uovertrufne regiutførelse; det er herlig fargesprakende, full av billedlig magi, i et pompøst og smått surrealistisk eventyrverden med Gilliams klassisk særegne signatur over seg. Visuelt sitter traileren som et skudd, med en fantastisk produksjonsdesign i farger, kostymer og effekter.

Se traileren eksklusivt hos Yahoo! Movies.