Følg premieren på Alice i Eventyrland live hos oss!

ARRANGEMENTET ER AVSLUTTET

Når produsent Richard D Zanuck for snart to år siden informerte verden om at Burton skulle gjøre sin versjon av Lewis Carroll sin kultklassiker Alice i Eventyrland, reagerte filmnerdene på to måter – den ene siden huffet seg, så for seg Johnny Depp i rollen som enten Mad Hatter, Alice eller begge to og klaget sin nød over at det de mener er en forlengst utdatert regissør nå skulle få besudle en av litteraturens store fantasireiser. Den andre siden reagerte som meg; med umiddelbare forventninger til det som umulig kunne bli noe annet enn en surrealistisk syretripp, endog skutt i 3D.

Dette skrev jeg i den første artikkelen vår om Tim Burtons Alice i Eventyrland for 8 måneder siden. Mye har skjedd siden den gang, men forventningene er fortsatt store. Riktignok har teasere og trailere vist oss et univers så til de grader dataanimert at noen ser for seg at dette raskt kan bli en overdose. Videre har Johnny Depp måttet tåle mye hard medfart for valget om å bli med i en fjerde Pirates of the Caribbean-film, noe som nok også har påvirket manges mening om at det nå er nok absurde karakterer fra hans side. Vel, jeg greier ikke annet enn å glede meg til å se han gjøre sin versjon av Den gale hattemakeren. Det har vært sagt før, men dette må da virkelig være en av de rollene han er født til å spille? Det er vel egentlig bare å krysse fingrene for at også Burton har fått slippe løs vanviddet, og at adaptasjonen tar vare på de mørkere sidene ved Lewis Carrolls to romaner.

Uansett er snart filurkatten ute av sekken, for i kveld er det verdenspremiere på filmen i Hollywood. Alle stjernene er tilstede, og med spilleren under kan du selv ta en titt på kaoset. Det blir intervjuer med Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Alan Rickman og selvsagt Burton selv!

Se det hele live via denne spilleren fra kl 1915 i kveld.

ARRANGEMENTET ER AVSLUTTET

Streaming .TV shows by Ustream