Sniktitt på traileren til The Lovely Bones

Den fullstendige traileren til Peter Jacksons nye film The Lovely Bones kommer først torsdag kveld, men i dag slapp Entertainment Tonight (ET) en såkalt «sneak preview» av traileren som er å finne i HD på YouTube. På tross av kjip grafikk og irriterende TV-voice fra ET sin side, traff dette meg som et gåsehudfremkallende klipp. Det har selvfølgelig også å gjøre med forventningene mine, men bildene fremkalte et ekko av den berørende leseropplevelsen fra da jeg leste romanen – og det er et kompliment til filmen. Vi kommer tilbake med en lengre sak når traileren slippes i sin helhet.

I mellomtiden kan vi anbefale denne saken av Devin Faraci hos CHUD, som reflekterer rundt traileren basert på en 4-minutters-versjon vist på Comic-Con. Han siterer bl.a. Peter Jackson på følgende:

«The idea, which is in the book, is each person experiences [heaven] based on what their life experience is,» Jackson said. «What Susie experiences in her afterlife is based on being a 14-year-old in 1973 and…the pop culture that she’s grown up with and the life experiences she’s had. For our research in the afterlife, we actually looked at episodes of The Partridge Family. Which is not where you normally go for the afterlife.»