Flere navn klare til Zack Snyders neste

Watchmen var for det meste en real skuffelse, og 300 var begredelig kjedelig ved gjensyn. Men Zack Snyder er allikevel interessant som filmskaper, kanskje mest av alt fordi han etter suksessen med sistnevnte har fått et kreativt carte blanche fra Hollywood-studioenes pengeforvaltere.

Jon Hamm klatrer på stjernestigen med sin Golden Globe-vinnende innsats i tv-serien Mad Men, og det vil sikkert hjelpe på at han nå er castet til en av hovedrollene i Snyders neste film SuckerPunch. Han er sistemann ut i en rolleliste som ellers består av en flere andre kommende stjerner – Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jamie Chung og Jena Malone. Produksjonen skal ha amerikansk premiere i mars 2011, og omhandler a 1950s-set tale of a girl confined to a mental institution by her stepfather, who intends to have her lobotomized in five days. She and her friends enter an alternate reality where they begin planning an escape.