Straw Dogs-remake finner sin cast

I august starter nyinnspillingen Sam Peckinpah-klassikeren Straw Dogs. Rod Lurie har fått oppdraget å regissere, mens James Marsden allerede er castet i hovedrollen som Dustin Hoffman hadde i originalen. Nå melder Variety at de andre sentrale rollene også er besatt: Alexander Skarsgård er castet som bad guy, mens hovedpersonens kone skal portretteres av Kate Bosworth.

Mens Peckinpahs film tok oss med til den britiske landsbygda, hvor en innesluttet matematiker og hans kone blir terrorisert av lokalbefolkningen inntil de selv må ty til vold, vil Rod Luries versjon omhandle en manusforfatter som sammen med kona reiser hjem til hennes hjemsted Mississippi for avkobling. De av oss som har sett originalen vet noenlunde hva vi har i vente, og allerede noen tanker om hvor denne filmen vil skille seg ytterligere fra Peckinpahs dypt særegne verk. Jeg spår at vi ser resultatet direkte på DVD en gang i 2010.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Dette blir nok like bra som 2006-remaken av The Wicker Man der Nicholas Cage briljerte i hovedrollen.

  2. Svein Inge Sæther sier:

    Jeg liker den diplomatiske tonen din i notisene om disse nye remake-prosjektene, Trond. Man tenker sitt, ja. Man tenker definitivt sitt.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>