Sarandon, Pacino og Goodman i regi av Levinson

Dette høres ut som en real godbit. Barry Levinson har signert på å regissere en HBO-filmatisering av Between the Dying and the Dead: Dr. Jack Kevorkian’s Life and the Battle to Legalize Euthanasia. Al Pacino skal spille Kevorkian, John Goodman og Susan Sarandon kollegaer av legen. Filmens tittel er You Don’t Know Jack – passende uten tvil!

Kevorkian er mer kjent under tilnavnet «Doktor Død», etter at han hjalp over 130 mennesker med å begå selvmord i årene frem til hans arrestasjon og fengsling i 1999. Historien starter med Kevorkians bygging av det han i rettsalen refererte til som Mercy Machine, og følger han på reise gjennom USA på leting etter mennesker som trenger hans «hjelp».

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>