Denzel Washington i A Bittersweet Life-remake

Jeg hadde helt glemt at en amerikansk remake av sørkoreanske A Bittersweet Life (Dalkomhan insaeng) var på trappene, men i dag ble jeg for alvor påminnet om den dårlige ideen. For nå meldes det fra velinformerte Twitch at Denzel Washington er klar for hovedrollen, før prosjektet i det hele tatt er hektet på en regissør. Originalen fra 2002 er regissert av Kim Ji-woon, kanskje den fremste estetikeren i en filmnasjon som de senere årene har spesialisert seg på estetikk. Det blir vanskelig å se hvordan denne nyinnspillingen vil fortone seg, og valget av Washington i hovedrollen er både skuffende streit og kjedelig. Det er heller ikke mye han minner om Lee Byung-hun som bidro sterkt til den fantastiske originalfilmen. Her må det være lov å være skeptisk. Kjøp for all del heller Kim Ji-woons film på DVD.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Blir sikkert Man on Fire 2. Kan ikke se for meg Denzel i den lange kampsekvensen. For gammel, for lite atletisk, blir bare surr. Knyttnever blir sikkert erstattet med pistoler.

  2. kk sier:

    En av de virkelig store, gode filmene fra den sørkoreanske bølgen før den dabbet av. Scorsese fornyet Infernal Affairs på en hyggelig måte og Denzel gjorde en god rolle i American Gangster, så man skal ikke avfeie hele prosjektet før registolen er besatt.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>