Teasertrailer til Toy Story 3!

Det er mange av oss som har de to første kapitlene i Toy Story-sagaen godt plantet i filmhjertet. Selv synes jeg fortsatt historien om Woody og Buzz er en av de fineste, mest rørende vennskapsskildringene som noensinne er festet til film, og stadig Pixars hovedverk. Dermed imøtekommer jeg det tredje kapittelet med både stor forventning og et snev av skepsis. Men etter å ha sett teaseren smeltet jeg nesten som en softis i sommersola. Selv om dette er en ren promofilm, helt separert fra filmen vi kommer til å se, synes jeg klippet var veldig oppfinnsomt, passelig søtt og ikke minst morsomt når man kjenner til karakterenes relasjoner fra de tidligere filmene. Og med tanke på Pixars bortimot uavbrutte gullrekke av mesterverker, krysser jeg fingre og tær for at Toy Story 3 også vil finne sin plass i drømmefabrikkens kanon.