Montages sterkt tilstede på Kortfilmfestivalen

Still

Montages bidrar sterkt på flere måter til årets Kortfilmfestival i Grimstad. Blant annet har undertegnede og co-redaktør Karsten valgt ut det internasjonale kortfilmprogrammet, vi skal skrive på festivalens hjemmesider og bidrar med folk til årets mediestab. Innunder sistnevnte samarbeider vi blant annet med Universitetet i Agder om filming av flere arrangementer.

Med nesten 100 regissører fra de respektive konkurranseprogrammene tilstede i Grimstad, gjenerobrer festivalen sin posisjon som et viktig møtested for bransjen i år. Etter et litt skuffende oppmøte i fjor, er dette selvsagt veldig hyggelig! Samtlige av disse filmskaperne inviteres til å diskutere filmene sine i arrangementet møt regissørene, og alle skal filmes av nevnte mediestab. De to første er limt inn under, mens du kan finne resten på festivalens kontoer på Vimeo og YouTube.

Deltakertreff’09 – Norsk dokumentar 1 from Kortfilmfestivalen on Vimeo.

Deltakertreff’09 – Norsk Kort 1 from Kortfilmfestivalen on Vimeo.