Forfatteren av Hellboy bidrar på Hobbiten

Her på Montages gleder vi oss som barn til konkrete ting begynner å skje med Hobbiten, som i regi av Guillermo del Toro vil bringe oss tilbake til Midgard i desember 2011. I påvente av casting-nyheter og innspillingsstart kan man som geek glede seg over «de små ting». Som for eksempel denne saken fra FirstShowing.net, hvor de siterer Mike Mignola (tegneserieskaperen bak bl.a. Hellboy) på følgende: «I actually did go down to New Zealand for just about a week and a half, really… It was really quick, and I did a little bit of work on The Hobbit.» Mignola jobbet tett med del Toro på Hellboy-filmatiseringene, så det er sånn sett ingen stor overraskelse at han kommer med innspill på Hobbiten, særlig nå på konseptutviklingsstadiet. Han sa også dette om Hobbiten-filmene generelt:

It’s hard to say at this point, because so much work had been done before I even got there that I looked at it and I [said] wow, it looks like a 16 hour, insane movie, there’s so much in it. It’s too early for me to tell how much stuff is going to get paired down. I don’t really feel comfortable saying too much, except that it looks amazing. And it’s very much a del Toro stamp on that world.

Takk, da gleder vi oss bare enda litt mer.