Sigourney Weaver med detaljer om Avatar

En kort liten sak, men ikke noe mindre spennende: Sigourney Weaver spiller en av rollene i James Camerons Avatar, og gjorde nylig et videointervju med The Hollywood Reporter om et annet prosjekt. Bransjebladets journalist er smart nok til å spørre henne om Cameron-filmen, og i dette lille klippet letter hun i over 2 minutter litt på sløret som omsvøper Avatar – årets store, bebudete filmrevolusjon. Weaver virker oppriktig entusiastisk for prosjektet, og henrykt over å jobbe med Cameron igjen – 23 år etter Aliens. Hun snakker en del om ting man allerede vet, men avslører at skuespillerne øvde gjennom noen scener i regnskogen på Hawaii – for å kjenne på et type klima som tydeligvis vil være sentralt i Avatar-universet. Interessant.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Utrolig hvordan Cameron & co. har klart å holde lokk på denne filmen så lenge.

    Jeg satte forøvrig ekstra pris på den entusiastiske stønningen til Mary McDonnell under intervjuet…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>