Klart for Frame by Frame i Oslo

Produsent Lise Fearnley gjorde oss oppmerksom på at årets utgave av animasjonsseminaret Frame by Frame går av stabelen på Frogner kino i Oslo i morgen, lørdag. Dette er det 7. arrangementet, og Fearnley sier følgende om programmet:

Vi vier en hel dag til å vise frem siste skrik fra animasjonsbransjen, i inn- og utland. Masse inspirasjon kan loves! Det blir besøk fra Passion Pictures i London, fra Bug i Bergen, fra Anita Killi på Dovre og så kommer Guionne Leroy fra Belgia – som er aktuell som animatør på «Coraline og den hemmelige dør» (premiere på kino i dag!). I tillegg viser vi det hotteste hotte innen internasjonal motion graphics og ny norsk animasjon.

Du finner hele programmet ved å klikke deg over hit. Det er veldig imponerende, og koster kun 250,-.