Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans-trailer

Dette ser faktisk ut til å bli enda verre enn jeg på forhånd hadde predikert. Den første traileren til Werner Herzogs nyinnspilling av Abel Ferraras skitne, moderne klassiker med Harvey Keitel fra 1992, forteller meg at vi har å gjøre med en film som i hvert fall har fjernet seg markant fra opphavsmaterialet på de fleste felt. Så hva er igjen? Nicolas Cage i en underlig remake av en film med kultstatus, og jeg kjenner litt for sterke vibber av den allerede legendariske klippsamlingen fra The Wicker Man-remaken med nettopp Nicolas Cage. Film blir ikke mer enten/eller enn dette.

Traileren til Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans ser du her.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Hva har skjedd med helten som gav meg Aguirre, Fitzcarraldo, Nosferatu og Stroszeck?

 2. Fredrick sier:

  Han dro til Amerika.

 3. Atli sier:

  Traileren lover ikke akkurat kvalitet, men jeg aner en kultklassiker in the making – av samme kaliber som Wicker Man-remaken. Jeg gleder meg i alle fall.

 4. Lars Berget sier:

  Nicolas Cage har en tendens til å overspille mer enn godt er…

  Tideligere var rollene hans mer tilpasset denne spillestilen, men nå later det til at fyren skal passe inn i hvilken som helst rolletolkning, enten det er drama, action eller komedie. Traileren til Bad Lieutenant gir ikke noe godt inntrykk av verken Nicolas Cage eller historien om den korrupte purken som så glimrende ble portrettert av Harvey Keitel i 1992.
  Hadde denne traileren hørt til Quentin Tarantino’s Grindhouse konsept så hadde jeg kanskje sett et poeng. Dessverre er dette nok et tegn på at alderdommen begynner å gripe fatt i Werner Herzog og hadde det ikke vært fordi han fremdeles mestrer dokumentarmediet så hadde jeg gitt opp hele fyren.

  Et annet viktig spørsmål er hvorfor det skal lages en re-make av Abel Ferraras mesterlige «cult» film? Det er en av de mest kontroversielle filmene som ble laget på 90 tallet. Kunne man ikke heller relansert originalen fremfor å dra ned buksene å pisse på den?

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>