Mer fra The Lovely Bones

ComingSoon har fått tak i fire scannede bilder fra nyeste Empires artikkel om Peter Jacksons The Lovely Bones. Etter de to første som kom for et par dager siden, får vi nå endelig en skikkelig smakebit på det visuelle universet Jackson & co. har skapt rundt Alice Sebolds roman. Men viktigere enn dét – vi får det første ordentlige inntrykket av hovedpersonen Susie Salmon. Og la meg bare få sagt det; jeg elsket castingen av Saoirse Ronan fra første øyeblikk, men etter å ha sett dette bildet er jeg ikke i tvil om at dette blir den mest hjerteskjærende rolletolkningen vi får i 2009. De isblå øynene, det blå lyset i Andrew Lesnies fotoarbeid, lua… noen ganger er et bilde nok til å bli overbevist! Se alle fire her.

For et par dager siden ble forøvrig de første testvisningene på filmen gjort i Statene. Ain’t It Cool News fanget selvsagt opp et par anmeldelser, og går du hit finner du to vidt forskjellige meninger om filmen. Den første er veldig postiv, den andre ganske så merkelig og påtatt fiendtlig.