Enda en trailer til Harry Potter and the Half-Blood Prince

Den utsatte Harry Potter and the Half-Blood Prince har allerede fått en lang rekke trailere – alle svært gode, men nå kommer altså enda en til. På en eller annen måte føles det litt unødvendig, rett og slett fordi jeg allerede er engasjert og mangler behov for ytterligere pirring. Samtidig: Dette er nok den beste traileren sålangt. En ypperlig blanding av letthet og tyngde i forrykende fart. Michael Gambon dominerer, hvilket samstemmer med boken; Dumbledore har, ved siden av Potter selv, hovedrollen i dette kapittelet. Filmen er regissert av David Yates, som også styrte skuta forrige gang, med den strålende Harry Potter and the Order of the Phoenix. Med unntak av Chris Colombus‘ to første filmer, har Potter-universet vist seg å være en ypperlig boltreplass for noen av verdens beste filmfotografer. Serien har blitt noe av det mest visuelt tilfredsstillende i det samtidige filmlandskapet, og denne gangen er det Jean-Pierre Jeunets faste samarbeidspartner Bruno Delbonnel som står for bildene. Noen smakebiter av resulatet kan du finne her.