Trailer

Trailer til Rottenetter

På leting etter gull i Filmwebs kaos av noen websider, kom jeg tilfeldigvis over traileren til Arild Østin Ommundsens Rottenetter i deilig høykvalitetsversjon. En veldig fin trailer på alle måter, rent bortsett fra at den kanskje ikke appelerer til det store flertall av befolkningen. Men meg traff den av flere grunner – dels viser den noe som ser ut som et skikkelig kreativt fotoarbeid, kanskje spesielt hva angår utsnitt, og dels gir den meg følelsen av at manuset byr på noe orginalt og kreativt. Skuespillet virker også som det er på plass, trass i en del statiske replikkleveringer. Men det er kanskje meningen i en film som omhandler et tilsynelatende ganske så overfladisk og kynisk miljø. Jeg gleder meg ihvertfall stort til premieren 9. april.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. trondjo sier:

    Som oppvakte Todd Brown skriver på Twitch: «Has Bret Easton Ellis Moved To Norway?»

    Ser ut som en fin og glatt film, i positiv forstand. Mener for øvrig at jeg så en lenger versjon av traileren på kino før «Menn som hater kvinner», hvor den i større grad ble fremstilt som en komedie, og traileren hadde noen kontraster som etterlot et merkelig inntrykk. Men kanskje jeg husker feil…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>