Tom Hanks er aktuell for Clint Eastwoods neste film

Clint Eastwood gjorde enorm suksess med American Sniper på kino tidligere i år. Den 85 år gamle regissøren vil følge opp krigsdramaet om den avdøde Irak-soldaten Chris Kyle med en biopic om piloten Chesley “Sully” Sullenberger, og Tom Hanks kan være aktuell for hovedrollen.

Sullenberger ble hyllet som en helt da han i 2009 presterte å redde et fly fra å kræsjlande i Hudson River, New York. Berømmelsen ledet Sullenberger til å skrive selvbiografien «Highest Duty: My Search For What Really Matters», hvorpå produsent Frank Marshall umiddelbart sikret seg filmrettighetene.

I utgangspunktet skulle Eastwood regissere en remake av musikalen A Star is Born i løpet av 2015 (med Beyoncé Knowles), men for et par måneder siden ble det offentliggjort at Bradley Cooper – som spilte hovedrollen i American Sniper – sannsynligvis overtar ansvaret.

Manuset basert på Sullenbergers bok er ført i pennen av Todd Komarnicki, og filmen vil sannsynligvis gå i opptak allerede til høsten.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Geir J. Olsen sier:

    Ai ai, Clint høres faktisk ut som veldig rett mann til å kunne gjøre en pen tolkning av «miracle on the Hudson». Håper dette blir noe av!

    • Geir J. Olsen sier:

      Litt småpirk til artikkelen: Sullenberger reddet ikke «et fly fra å kræsjlande i Hudson River». Han kræsjlandet i Hudson River, men så pent og kontrollert at alle kom ut av flyet med helsa i behold.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>