Oscarnatt på Gimle vender tilbake – Montages arrangerer vorspiel

Etter et års pause, er det etter hvert tradisjonsrike arrangementet Oscarnatt på Gimle tilbake. Som tidligere år, samarbeider Montages med Nordisk Film Kino (tidligere Oslo Kino), og arrangerer vorspiel i foajeen på Gimle.

Det var med tungt hjerte vi i fjor måtte innse at kulturbyen Oslo ikke var i stand til å reise et Oscar-arrangement på beina. Til vår store overraskelse, hadde NRK bestemt seg for å ikke sende showet, grunnet lave seertall. TV6, som tok over stafettpinnen, kom for sent på banen til at det ble mulig å arrangere et samarbeid med Nordisk Film Kino og Montages. Resultatet ble at hovedstadens Oscar-entusiaster flokket seg rundt fjernsynsapparatene hos dem som hadde tilgang til TV6.

Men i år kan vi altså ønske velkommen tilbake til Gimle, der TV6 og Nordisk Film Kino samarbeider om å vise Oscar-showet på stort lerret fra og med sendingen starter klokken 00.30, natt til mandag 23. februar.

Billettene er gratis, og kan hentes ved et av Nordisk Film Kinos utsalg.

Montages er til stede i foajeen allerede 23.00 søndag kveld, for å arrangere vorspiel med Oscar-quiz. Som tidligere, vil den såkalte quizen være en gjettekonkurranse, der man spår vinnere i samtlige Oscar-kategorier. Så vil selve showet avgjøre hvem som trekker det lengste strået.

Slik ser timeplanen ut:

23.00: Vorspiel på Gimle.
00.30: Sendingen starter. Live show fra Oslo (TV6)
01.00: Red Carpet
02.30: Oscar-utdelingen 2015

Vi i redaksjonen gleder oss stort til et Oscar-comeback på Gimle, og håper på at mange av leserne våre løfter seg opp fra sofaen for å bli med på moroa.