Spenning og romantikk i traileren til Disneys Frost

Disneys Frost har norsk premiere i romjulen, og ser ut til å gå i samme fotspor som kritikerroste Tangled (2010). Forutenom en teaser som dukket opp i sommer, ble den første fullengde-traileren til animasjonsfilmen sluppet for en måneds tid siden. Nå er enda en trailer på nettet, som avslører mer av den magiske historien.

Frost forteller eventyret om Anna som skal redde kongedømmet fra en iskald forbannelse. Sammen med fjellklatreren Kristoff og reinsdyret Sven reiser hun for å finne sin søster Elsa – også kjent som Snødronningen – for å bryte forbannelsen om en evig vinter. Frost er løselig basert på H.C. Andersens Snødronningen fra 1845, som allerede har blitt tolket både på film og teater en rekke ganger. Nå er det altså Disneys tur, og alt ligger til rette for et klassisk eventyr med prinsesser og musikalske innslag. Traileren lover en film som preges av både spenning og romantikk – i ekte Disney-ånd.

Regien er ved Chris Buck og Jennifer Lee. Filmen er produsert av Peter Del Vecho. Frost har premiere på norske kinoer 1. juledag 2013. Se den traileren under frysbildene.

*

Frozen

Frozen

Frozen

Frozen

*