Se The Creators Projects fantastiske mote-kortfilm This Must Be The Only Fantasy

I kortfilmen This Must Be The Only Fantasy møter vi en ung jente (Sidney Williams) som må kjempe sin vei gjennom nabolaget for å nå frem til ”The Master”, spilt av Elijah Wood.

Akkompagnert av hypnotiserende og drømmeaktige toner fra indiebandet Beach House, fremstår kortfilmen som et slags møte mellom Sofia Coppolas The Virgin Suicides og fantasyspill fra åtti- og nittitallet. Vi snakker om særdeles stemningsfull filmkunst, så sett av litt av tiden din til å nyte disse minuttene.

This Must Be The Only Fantasy er et samarbeid mellom klesmerket Rodarte, det kreative produksjonsselskapet The Creators Project og fotograf Todd Cole. Kortfilmen er en del av promoteringskampanjen for Rodartes 2013-kolleksjon, som i likhet med filmen er inspirert av åttitallets estetikk.

Sidney Williams beseirer den onde ridderen i This Must Be The Only Fantasy
Sidney Williams beseirer den onde ridderen i This Must Be The Only Fantasy.

Produksjonsselskapet The Creators Project, som har produsert kortfilmen, er et samarbeid mellom Intel og VICE. Selskapet har som mål å motivere lovende kunstnersjeler til å utforske kreativitetens og teknologiens grenser.

Om This Must Be The Only Fantasy sprenger noen grenser kan vel diskuteres, men det har unektelig blitt en flott film som fortjener litt oppmerksomhet.

Her kan du se filmen: