Se den intense nye traileren til Ridley Scotts thriller The Counselor

Mesterregissør Ridley Scott kommer med sin neste spillefilm  The Counselor allerede i november, og i dag har en helt fersk ny trailer blitt sluppet.

Filmen er skrevet av Cormac McCarthy (No Country for Old Men, The Road), og blir den første filmatiseringen av et originalt McCarthy-manus. Med Scott bak spakene, en mildt sagt stjernespekket rolleliste og de imponerende teaser-klippene, vokser forventningene nå stadig frem mot den norske premieren i november (amerikansk premiere er 25. oktober).

The Counselor sies å være en hyllest til regissørens bror Tony Scott, og tar for seg historien om hvordan en advokat (Michael Fassbender) risikerer alt etter å ha blitt innblandet i narkotikasmugling. Ut fra denne nye traileren å dømme ser The Counselor ut til å bli en elegant og litt cheesy thriller, som så absolutt kan minne om noe regissørens avdøde bror kunne satt sin signatur på. Traileren indikerer dessuten flere likheter med Steven Soderberghs thriller-triumfer Haywire og Side Effects – noe undertegnede skriver i ytterst positiv mening.

Låta som brukes i traileren (Sail av Awolnation) ble først og fremst kjent via denne ekstremsportvideoen, og noe av den samme uforutsigbare spenningen fra denne typen film overføres til The Counselor-traileren. Gjennom hyppig bruk av nærbilder ser vi Fassbender i en rekke dialogscener klippet sammen med fartsfylt action. Cameron Diaz later til å spille en autoritær og kald kvinneskikkelse ikke ulik Kristin Scott Thomas i Only God Forgives, og Penélope Cruz er Fassbenders forlovede. Hvilke roller de øvrige skuespillerne har i filmen fremstår fortsatt som et slags mysterium, men en ting er i alle fall sikkert: De ser alle ut til å passe godt inn i Scotts thrillerunivers.

Filmen får premiere på norske kinoer 15. november. Se traileren her: