Penélope Cruz entrer catwalken – er Zoolander 2 «back in fashion»?

Mye tyder på at Zoolander 2 omsider blir en realitet. Deadline rapporterer at Penélope Cruz skal være bekreftet for en ny runde på catwalken.

Ryktene om en gjenforening med Derek Zoolander har stått på stedet hvil i snart fire år. Ben Stiller, som spilte hovedrollen og stod bak både manus og regi i originalen, fortalte entusiastisk om planene for en oppfølger allerede i 2010. Ettersom Cruz nå har blitt bekreftet på rollelisten til Zoolander 2, er det rimelig å anta at produksjonen er tilbake på skinner, og at «Blue Steel» omsider kommer tilbake på moten.

Justin Theroux, som spilte en ondsinnet hippie-DJ i originalen, vil stå for regien, og det er tidligere kjent at Stiller, Owen Wilson og Will Ferrell er klare for å returnere foran kameraet. Det er uvisst når produksjonen vil gå i opptak, ettersom Theroux forventes å vende tilbake til HBO for å regissere andre sesong av The Leftovers over nyttår. Mon tro om Stiller tar tilbake roret og styrer Zoolander 2 i havn for egen maskin? Det er lov å håpe.