Ny trailer til Eli Roths The Green Inferno gir blodsmak i munnen

Eli Roth (Hostel-filmene, Cabin Fever) vender tilbake med mer brutal og blodig uhygge i kannibal-horroren The Green Inferno, hvor en fremmed urbefolkning bokstavelig talt får smaken på reiseglade ungdommer fra Vesten.

Utgangspunktet for The Green Inferno underbygger det som kan virke som et overhengende budskap i Roths filmografi så langt: «people shouldn’t ever travel», som Empire så treffende beskriver det. En gruppe New York-ungdommer setter kursen mot Peru hvor de vil kjempe for regnskogen og urbefolkningen. Når flyet deres styrer i et frodig ingenmannsland blir de tatt til fange av en stamme, som for anledningen virker å ha alt annet enn kortreist kjøtt på menyen.

Ut ifra traileren å dømme ser den Cannibal Holocaust-inspirerte filmen ut til å bli en intens og nervepirrende jungelfest, og et velkomment avbrekk fra tendensen med overnaturlige horror-filmer. Selv om The Green Inferno jevnt over mottok lunkne kritikker hos pressen etter premieren under Toronto filmfestival i fjor høst, er vi oppriktig spente på å se hva Roth har tilbredt denne gangen.

Filmen har amerikansk kinopremiere 5. september, men her til lands er det nok mest sannsynlig at filmen kommer rett på DVD, Blu-ray eller VOD. Se den ferske traileren her:

the-green-inferno-poster