- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Ny trailer til Eli Roths The Green Inferno gir blodsmak i munnen

Av , 2. juni 2014 i Ukategorisert

Eli Roth [1] (Hostel-filmene, Cabin Fever) vender tilbake med mer brutal og blodig uhygge i kannibal-horroren The Green Inferno [2], hvor en fremmed urbefolkning bokstavelig talt får smaken på reiseglade ungdommer fra Vesten.

Utgangspunktet for The Green Inferno underbygger det som kan virke som et overhengende budskap i Roths filmografi så langt: «people shouldn’t ever travel», som Empire [3] så treffende beskriver det. En gruppe New York-ungdommer setter kursen mot Peru hvor de vil kjempe for regnskogen og urbefolkningen. Når flyet deres styrer i et frodig ingenmannsland blir de tatt til fange av en stamme, som for anledningen virker å ha alt annet enn kortreist kjøtt på menyen.

Ut ifra traileren å dømme ser den Cannibal Holocaust [4]-inspirerte filmen ut til å bli en intens og nervepirrende jungelfest, og et velkomment avbrekk fra tendensen med overnaturlige horror-filmer. Selv om The Green Inferno jevnt over mottok lunkne kritikker hos pressen etter premieren under Toronto filmfestival i fjor høst, er vi oppriktig spente på å se hva Roth har tilbredt denne gangen.

Filmen har amerikansk kinopremiere 5. september, men her til lands er det nok mest sannsynlig at filmen kommer rett på DVD, Blu-ray eller VOD. Se den ferske traileren her:

the-green-inferno-poster


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/ny-trailer-til-eli-roths-the-green-inferno-gir-blodsmak-i-munnen/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Eli Roth: http://montages.no/filmfolk/eli-roth

[2] The Green Inferno: http://www.imdb.com/title/tt2403021/?ref_=nm_flmg_prd_4

[3] Empire: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=41179

[4] Cannibal Holocaust: http://www.imdb.com/title/tt0078935/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.