Ny superhelt-bonanza i vente når Tom Hardy, Will Smith og Jared Ledo (som Jokeren!) samles i Suicide Squad

Tom Hardy, Will Smith og Jared Leto leder an et stjernespekket lag skuespillere som nå vil samlet seg til dyst i Suicide Squad, Warner Bros.’ neste adaptasjon fra tegneserieuniverset til DC Comics.

Når Hollywood-studioene kjenner smaken av dollar, er det ingen vei tilbake. Blockbuster-kulturen er for lengst oversaturert med superhelter, men trenden ser ikke ut til å gi seg. Disney er godt i gang med å utbrodere Marvel-filmserien sin videre forbi Avengers: Age of Ultron (2015), og Warner Bros. følger hakk i hæl med ekspanderingen av DC-universet, som fikk sin slags «gjenfødelse» med Zack Snyders Man of Steel i 2013.

I Fury-regissør David Ayers forestående badguys-on-a-mission-film Suicide Squad blir det superhelt-bonanza, når en rekke antagonister fra DC-universet samles i den titulære ansamlingen for å gjennomføre hemmelige oppdrag for myndighetene. Det er Deadline som melder at stjernetrioen nevnt innledningvis nå har forpliktet seg til prosjektet, som også vil ha Margot Robbie (The Wolf of Wall Street), Cara Delevingne og Jai Courtney i bærende roller.

Den mest kjente DC-figuren som vekkes til filmisk liv igjen i Suicide Squad blir Jokeren – som i denne omgang skal bli gestaltet av Jared Leto. Arven fra Jack Nicholson og ikke minst Heath Ledger blir tung å bære for Leto, og ikke minst en kneik å overkomme for publikum.

Med superheltoverdose-fremkalt skepsis noterer vi oss nyheten om lagoppsettet i Suicide Squad, og venter nysgjerrig på hva Zack Snyder gjør for krumspring i Batman vs. Superman: Dawn of Justice (2016).