Ny, pulserende trailer klar for Gaspar Noés CLIMAX

Gaspar Noés psykedeliske dansefilm CLIMAX begeistret mange under årets Cannes-festival, og vant hovedprisen i sideseksjonen Quinzaine des réalisateurs. Filmen er en av Montages krystallklare favoritter fra i år, og nå har A24, CLIMAX’ amerikanske distributør, sluppet en ny trailer til filmen.

Mens det minker i sangria-bollen stiger uroen blant dansetruppen i CLIMAX, som innser at den spanske sommerdrikken har vært krydret med LSD. Situasjonen i det isolerte lokalet glir over i et mareritt av droger og dans, men hu hei – for et audiovisuelt og sanselig fyrverkeri det er for oss tilskuere!

CLIMAX har heldigvis blitt kjøpt for norsk kinodistribusjon av Another World Entertainment, og dukker forhåpentligvis opp på kino her til lands veldig snart.

Filmen er en sammenhengende opplevelse, som er vanskelig å formidle gjennom en montasje-snutt på bare et par minutter. Den nye traileren gir likevel en god pekepinn om Noés estetikk og intensitet – ledsaget av en ny og feiende flott plakat, som du kan se nederst i artikkelen.