Trailer

Ny dramatisk trailer til Erik Skjoldbjærgs undervannsthriller Pionér

Erik Skjoldbjærgs undervannsthriller Pionér blir etter alt å dømme blant årets norske filmhøydepunkter, og den ferske traileren gir forventningene et ytterligere løft. Pionér ser ut til å bli et intenst og dramatisk portrett av en mann som får livet snudd på hodet, nede i Nordsjøens mørke dyp.

Rammeverket for Pionér er starten på det norske oljeeventyret tidlig på 80-tallet, hvor den norske yrkesdykkeren Petter (Aksel Hennie) vikles inn i et dødelig spill etter en tragisk ulykke.

Ut fra traileren å dømme ser det ut til at Skjoldbjærg (Insomnia, En folkefiende) benytter muligheten til å rendyrke thrillersjangeren med Pionér – slik han rendyrket heist-filmen med Nokas, et grep vi i redaksjonen gjerne bifaller med åpne armer. Det hele ser også ut til å være særdeles godt fotografert av svenske Jallo Faber, som med Wallander-serien og Jegerne – Falske spor virker å ha opparbeidet seg en teft for spenningssjangeren.

Pionér har allerede blitt kjøpt opp av en rekke utenlandske distributører og får sin verdenspremiere 15. august som åpningsfilm under filmfestivalen i Haugesund. Ordinær kinopremiere blir 30. august. Se den ferske traileren her:   

16

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Geir J. Olsen sier:

    Hm forventningene som jeg tidligere fikk av teaseren blir ikke innfridd her. I stedet fikk jeg mer vibber av en veldig standard og formelaktig thriller. (og hver gang jeg leser «Jegerne – Falske Spor» får jeg lyst til å kaste opp!) Bilkrasjet som Aksel Hennie uheldigvis selv presterte å levere uten stuntmann ser spektakulært ut da.

    Jaja, har likevel high hopes… jeg har hiiigh hopes… Jeg har high apple pie, in the skyyy hopes!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>